stapelgroen op koken
ga je mee op groen(te) avontuur
zodat je groener gaat koken,
eten en genieten
Ontdek hoe onze inspirerende groene kookworkshops jouw werknemers inspireren.
Stapelgroen neemt je mee in de plantaardige keuken! We geloven dat plantaardig koken niet alleen heerlijk kan zijn, maar ook een belangrijke bijdrage levert aan een gezonde, duurzame en eerlijke wereld.
We werken met eerlijke, lokale groenten die met liefde en zorg zijn geteeld en geoogst. Hierdoor proef je niet alleen de heerlijke smaak van verse groenten, maar draag je ook bij aan een betere wereld.


kookworkshop
GREEN ENERGY
Plantaardiger koken met de groenste groenten van het seizoen
Alles knisperend vers, zo van het land. Ieder seizoen dus andere groenten. In het voorjaar wordt dat genieten van verse raapstelen, doperwtjes, knapperige sla. Maar wat verder in het seizoen komen daar andijvie, postelein en snijbiet bij.
Al dat groen zorgt voor energie, maar ook voor meer balans. Wil je nog meer groens ontdekken en er een groene inspiratiedag van maken. Wat dacht je van een bezoek aan een biologische tuinderij waarin je gaat ontdekken waar ons voedsel groeit en wat er komt kijken bij het telen van groenten. Hoe zorgt een tuinder goed voor zijn grond? Wat komt er allemaal bij kijken voordat het bij jou op je bord ligt
Of wil je liever green hunten en op zoek gaan naar wilde kruiden, eetbare planten die overal groeien en een krachtige superfood kunnen zijn. Zo ontdek je de kracht van de natuur.


kookworkshop
Groene start
Een inspiratieboost met stapelgroene salades en groene bites
Alles knisperend vers, zo van het land. Ieder seizoen dus andere groenten. In het voorjaar wordt dat genieten van verse raapstelen, doperwtjes, knapperige sla. Maar wat verder in het seizoen komen daar andijvie, postelein en snijbiet bij.
Al dat groen zorgt voor energie, maar ook voor meer balans. Wil je nog meer groens ontdekken en er een groene inspiratiedag van maken. Wat dacht je van een bezoek aan een biologische tuinderij waarin je gaat ontdekken waar ons voedsel groeit en wat er komt kijken bij het telen van groenten. Hoe zorgt een tuinder goed voor zijn grond? Wat komt er allemaal bij kijken voordat het bij jou op je bord ligt
Of wil je liever green hunten en op zoek gaan naar wilde kruiden, eetbare planten die overal groeien en een krachtige superfood kunnen zijn. Zo ontdek je de kracht van de natuur.
KOOKWORKSHOP
power to the veggies
Groenten zijn zo veelzijdig
GROENTEN in de HOOFDROL, neem zo’n prachtige bloemkool. Daar kan je zoveel mee.
wat dacht je van roosteren in de oven of in zijn geheel onder de grill, bakken als groentensnack of in de salade.
iedere groente heeft zoveel verschillende bereidingswijzen, als je eenmaal weet hoe je met 1 groenten wel 10 verschillende gerechten kan maken
Dan wordt koken een echt avontuur en wil je voortaan altijd groenten eten. .
Tijdens deze workshop gaan we met 2 verschillende groenten aan de slag en laten zien wat de verschillende bereidingstechnieken zijn.
We gebruiken hierbij het Stapelgroene kookboek dat deze manier van koken als uitgangspunt heeft.
We bewegen mee met de seizoenen, dus ieder seizoen is anders.


(H)eerlijk KOKen met GROENTE
Op zoek naar de lekkerste groenten, lokale producten
en het verhaal achter de producten.
Net even anders
Nieuwe smaken, andere combinaties, experimenteren
ONtDEKKEN door te doen
samen aan de slag, proeven en proberen, nieuwe ervaringen
Genieten van good food
goed eten voedt je!
..of bel direct naar 06-12439859
“we hebben genoten van de heerlijke nieuwe gerechten en zijn zeker geinspireerd om vaker vegetarisch te gaan koken’