groene teambuilding

roef de kracht van duurzame teambuilding  

Stapelgroene workshops

laat je inspireren door onze

🌿plantaardige kookworkshops

   stapelgroene salade kar

🌱impact food tour

future of food experience

voor meer energie, vitalere teams en verbinding 

Wij geloven in de kracht van eerlijk en plantaardig voedsel,

alleen de beste producten, lekker lokaal en biologisch

goed voor jou, goed voor de natuur, en goed voor het klimaat.

Onze workshops brengen niet alleen teams dichter bij elkaar,

maar ook dichter bij een gezondere levensstijl en een groenere planeet

stapel

groene saladekar

Een energiebommetje op de Werkvloer

Ontdek hoe je zelf de lekkerste stapelgroene salades maakt met onze unieke saladekar!

Vol met verse groenten, fruit, noten, lokale producten, alles biologisch en van het seizoen. Tijdens de workshop leer je hoe je een voedzame, gevarieerde en kleurrijke salades samenstelt, waarbij je volop inspiratie opdoet om voortaan al je salades in een handomdraai op tafel te zetten.  

 Geef je team de groene energie die het nodig heeft om optimaal te presteren op de werkvloer 

Een workshop, die we bij jullie op locatie kunnen verzorgen, maar ook bij een lokale tuinderij, buitengebied of andere toffe plek.Zeer geschikt als lunchworkshop,uuiteraard uit te breiden met een soep of smoothie. 

Wil je nog een stap extra zetten, ga dan voor de duurzame groene challenge: FOOD for THOUGHT. Waarmee we iedereen in beweging krijgen. 

Benieuwd of onze STAPELGROENE SALADEKAR nog beschikbaar is?

Bel of app ons, dan kunnen we alvast een optie voor je plaatsen. 

groener koken en eten

Groene

kook

workshops 

Een groen(t)e Avontuur

Waarbij je ontdekT hoe je heel eenvoudig vaker

PLANT-aardig kan koken!

Ook stapel worden op groenten; zoals krakend verse spinazie, knapperige venkel,  snijbiet en verse kruidenmengsels maken. In deze groene kookworkshops krijg je de heerlijkste inspiratie om voortaan de lekkerste groene en plantaardige gerechten te kunnen maken Alles knisperend vers, zo van het land. Ieder seizoen zijn er andere groenten. In het voorjaar wordt dat genieten van verse raapstelen, doperwtjes, knapperige sla. Maar wat verder in het seizoen komen daar courgette, venkel, postelein en snijbiet bij.  

Al dat groen zorgt voor meer energie en meer balans 

Een workshop, die we zowel binnen in een kookstudio, als ook buiten bij een lokale tuinderij, kas, boerderij andere toffe plek kunnen verzorgen.

Wil je nog meer groens ontdekken en er een groene inspiratiedag van maken. Wat dacht je van een bezoek aan een biologische tuinderij waarin je gaat ontdekken waar ons voedsel groeit en wat er komt kijken bij het telen van groenten. Hoe zorgt een tuinder goed voor zijn grond? Wat komt er allemaal bij kijken voordat het bij jou op je bord ligt Of wil je liever green hunten en op zoek gaan naar wilde kruiden, eetbare planten die overal groeien en een krachtige superfood kunnen zijn. Zo ontdek je de kracht van de natuur. 

Benieuwd of we samen kunnen gaan koken?

Bel of app ons, dan kunnen we alvast een optie voor je plaatsen.  

En dan maken we graag een passend menu voor jouw team of groep.

stapelgroene kookworkshps

FUTURE 

of Food experience

Ontdek de groene wereld van duurzaam, plantbased en innovatief koken

Stap binnen in de toekomst van voedsel tijdens onze exclusieve “Future of Food Experience” workshop! Ontdek de grensverleggende wereld van duurzaam, plantbased en innovatief koken, waarbij we de meest intrigerende ingrediënten van de toekomst in zeven verrukkelijke gangen verkennen.

🌱 Inspiratie uit de natuur: Ontdek de overvloed aan smaken die moeder natuur te bieden heeft. We gaan aan de slag met kruiden en planten uit de natuur, waardoor elk gerecht een unieke en verse dimensie krijgt.

🌿 Duurzaamheid op je bord: Beleef de magie van duurzame ingrediënten die niet alleen goed zijn voor jou, maar ook voor de planeet. Ontdek hoe plantaardige opties, insecten, zeewier en algen de toekomst van voedsel vormgeven en proef de heerlijke resultaten.

laat je verrassen met deze future of food experience 

🦗 Insectenavontuur: Durf jij het aan? Laat je verrassen door de rijke smaken van insecten, een eiwitrijke en duurzame bron die de voedselindustrie transformeert. Onzekoks zullen je begeleiden bij het creëren van gerechten die zowel avontuurlijk als voedzaam zijn.

🍽️ Futureproof creaties: Verken nieuwe, futuristische producten die de standaard culinaire ervaring overstijgen. Ontdek hoe de nieuwste technologische ontwikkelingen en voedselinnovaties je bord kunnen transformeren tot een kunstwerk van smaak en textuur.

Tijdens deze workshop staat niet alleen het bereiden van overheerlijke gerechten centraal, maar ook het bewustzijn van de impact van ons voedsel op de wereld om ons heen. Word een pionier in de culinaire revolutie en schrijf je nu in voor de “Future of Food Experience” workshop. Samen bouwen we aan een smakelijke en duurzame toekomst! 🌍🍽️✨

Bel of app ons, dan kunnen we alvast een optie voor je plaatsen. 

groener koken en eten

Neem een kijkje in mijn kookboek..

stapelgroen koken
N

Alle recepten zijn voor dagelijks gebruik.

N

Alle recepten zijn een volledige maaltijd en geen hapje, zijn door iedereen te maken, beginner of gevorderde kok.

N
Alle recepten zijn ook vegan te maken, maar aan sommige recepten kan je ook eenvoudig vlees toevoegen voor de verstokte vlees eter,
N
Alle recepten zijn afkomstig uit mijn kookworkshops of worden wekelijks thuis gekookt en dus vind iedereen ze lekker.

Stapelgroen koken is vaker koken met groenten,
nieuwe smaken ontdekken en uitproberen,
genieten van lekker koken en eten.

stapelgroen koken zorgt voor

vegetarisch koken stapelgroenten
=
Meer plezier in het koken met groenten
=
je ontdekt wat er allemaal nog meer mogelijk is met groenten
=
je hoeft minder restjes groenten weg te gooien

 

=
je eet meer groenten, dus meer vezels en dat is beter voor je lichaam
=

je houdt meer tijd over omdat je geen recepten hoeft uit te zoeken

=
niet onbelangrijk je eet minder vlees, dus zorg je voor  minder dierenleed en een lagere C02 uitstoot
=
minder vlees betekent indirect een lager watergebruik

 

=
en doordat er minder veevoer nodig is, is er minder soja nodig en worden er minder bossen gekapt in bijv. de Amazone

Lieve fans van het stapelgroen kookboek:

Wat een tof kookboek als je vaker groente wilt eten, en dan op een andere manier. De gerechten zijn heerlijk, ze zijn makkelijk te bereiden en de hele familie smult. Met een goede ingrediëntenlijst, een helder stappenplan en tips om te variëren, tover ik zo een smakelijke maaltijd op tafel. Er staan boodschappenlijstjes in en ik vind het super dat de recepten gegroepeerd zijn in soort groente. Zo kun je met 1 witte kool ineens 3 verschillende gerechten maken! Het zijn geen moeilijke ingrediënten, overal verkrijgbaar en als ik iets niet kan vinden, dan is er zo een alternatief. Koken vond ik al leuk, maar nu staat nog vaker vegetarisch bij ons op het menu!

Annemieke van Waterschoot

Hi,
ik ben mieke

die houdt van alles wat groen is….

Van koken met groenten naar samen genieten van lekker eten,  naar buiten en genieten van de natuur of actief in de (moes)tuin.

Creatief en altijd op zoek is naar nieuwe invalshoeken om vaker vegetarisch koken en duurzaamheid op een positieve manier op de kaart te zetten.

Wil jij ook in beweging komen en ontdekken welke groene stappen eenvoudig zijn. Stapelgroen denkt mee, helpt en organiseert. Van stapelgroene kookworkshops met heel veel groenten en een heerlijk kookboek, toffe teambuilding in de natuur en buitenkoken, tot duurzame inspiratie dagen.
Zo werken we samen aan een gezonde, schonere, groene en mooie wereld, waar iedereen van kan blijven genieten

In kleine stappen op weg naar een stapelgroene wereld!
Ga je mee?

groener koken en eten
groener koken en eten
Is dit kookboek ook geschikt voor vegan koken?

Een groot deel van de vegetarische gerechten is ook vegan. Bij sommige gerechten staat apart aangegeven hoe je het gerecht makkelijk vegan kan maken.

Mijn kinderen houden niet zo van groente, staan hier tips voor in dit boek

Meer dan de helft van de recepten zijn thuis ontstaan en kook ik dus voor mijn gezin. Bij het maken van recepten denk ik dus altijd na, hoe je ervoor kan zorgen dat een gerecht voor iedereen (ook voor kinderen) aangenaam smaakt. Daarnaast zijn er recepten die kidsproof zijn en waar ik groenten in verwerk, denk daarbij aan pompoenpannekoekjes, courgette/venkelsoep, milde bloemkoolcurry, roti met mango en bloemkool, okonomiyaki (witte kool pannekoekjes). In het boek heb ik deze recepten gemarkeerd met favoriete recepten.

Kan ik het kookboek ook gebruiken als ik fervente vleeseters aan tafel heb, maar ik geen 2 verschillende gerechten wil koken.

Dat is ook niet nodig, ik heb in het kookboek een aparte pagina aangemaakt waar de gerechten op staan waarbij je heel makkelijk zelf kip of gehakt kan toevoegen. Kijk hiervoor op bladzijde…..

Je werknemers verrassen met een duurzaam en stapelgroen kookboek

Wij hanteren speciale tarieven voor groepen die hun werknemers willen belonen en stimuleren om groener te leven en en te eten.

De reguliere verkoopprijs is 24,50 euro.

5 tot 15 kookboeken 22,00 euro per boek

16 tot 30 kookboeken 20,00 per boek

30 tot 50 kookboeken 17,50 euro per boek

Voor onze workshopdeelnemers hebben wij het speciale tarief van 20,- euro bij losse verkoop

Wat zijn de verzendkosten en levertijd?

We streven ernaar dat je het kookboek binnen 3 werkdagen bij je thuis hebt. Mocht je het kookboek sneller willen hebben, stuur dan even een extra bericht mee. 

Het verzenden kost 4,50 euro. Dit wordt automatisch meegenomen. 

Wil je het kookboek liever zelf komen ophalen in Apeldoorn, dat kan altijd. Stuur me dan een berichtje en dan leg ik het voor je klaar. 

Hoe wordt het kookboek ingepakt?

Ik besteed veel zorg aan het inpakken en verzenden. Het kookboek wordt in groen papier ingepakt en voorzien van een mooie sticker. Verder bevat het pakket een kleine kruidige verrassing en een mooie kortingsaktie bon als je een kookboek kado wil geven. 

ZET GROENTEN vaker in de HOOFDROL!

En ga mee op het Stapelgroene avontuur 

ontdek alles over groenten in onze groene kookworkshops en buitenbeleving.