dit stapelgroene kookboek zorgt voor…
krijgt meer plezier in het koken met groenten
je ontdekt wat er allemaal nog meer mogelijk is met groenten
je hoeft minder restjes groenten weg te gooien
je eet meer groenten, dus meer vezels en dat is beter voor je lichaam
je houdt meer tijd over omdat je geen recepten hoeft uit te zoeken
niet onbelangrijk je eet minder vlees, dus zorg je voor  minder dierenleed en een lagere C02 uitstoot
minder vlees betekent indirect een lager watergebruik
en doordat er minder veevoer nodig is, is er minder soja nodig en worden er minder bossen gekapt in bijv. de Amazone
benieuwd naar de mogelijkheden om dit kookboek voor je werknemers of als relatiegeschenk af te nemen?
Wat maakt dit kookboek anders..
alle recepten zijn
- voor dagelijks gebruik,
- zijn een volledige maaltijd en geen hapje, zijn door iedereen te maken, beginner of gevorderde kok,
- de recepten zijn ook vegan te maken, maar aan sommige recepten kan je ook eenvoudig vlees toevoegen voor de verstokte vlees eter,
- recepten zijn afkomstig uit mijn kookworkshops of worden wekelijks thuis gekookt en dus vind iedereen ze lekker
- Stapelgroen koken is vaker koken met groenten, nieuwe smaken ontdekken en uitproberen, genieten van lekker koken en eten.Â
INSPIRATIE & RECEPTEN
DE LEKKERSTE BIETENBURGER
BlogAmanda's Spot