VAKER VEGETARISCH KOKEN 

MET COMPLETE WEEKMENU'S EN DE LEKKERSTE RECEPteN


doe mee 

voordelen

vaker vegetarisch koken

  • IS HELEMAAL NIET INGEWIKKELD
  • MAAR VOORAL HEEL LEUK EN LEKKER!
  • VEEL KOOKINSPIRATIE DOOR NIEUWE RECEPTEN
  • ONTDEKT HOE JE KOOKT MET O.A. TAHOE EN PEULVRUCHTEN 
  • BESPAART TIJD, OMDAT JE ZELF NIET MEER OP ZOEK HOEFT NAAR RECEPTEN
  • DE BESTE RECEPTEN EN ALLE RECEPTEN ZIJN UITGEBREID GETEST
  • MET VEEL GROENTEN VAN HET SEIZOEN 
  • COMPLETE WEEKMENU's met 7 RECEPTEN
  • BOODSCHAPPENLIJST, DUS JE KAN DIRECT AAN DE SLAG 
DAT WIL IK! 

wat krijg je?

koken met de seizoenen
€ 21,-
€ 14,-

VAKER VEGETARISCH KOKEN

4 weken lang 

7 gerechten

IEDERE WEEK KRIJG JE:

  • 6 RECEPTEN en 1 extra BAK-, LUNCH of NO WASTE RECEPT 
  • BOODSCHAPPENLIJST
  • HANDIGE NO WASTE EN KOOKTIPS
  • INFO OVER PEULVRUCHTEN, TAHOE, TEMPEH, NOTEN OF PADDENSTOELEN
  • 1 GROENTE IN DE HOOFDROL met extra weetjes
  • toegang tot besloten facebookpagina met extra tips

WAT LEER JE?

  • Groentenburgers zelf maken.
  • Bereidingswijzen van peulvruchten als kikkererwten, linzen en bonen.
  • Meer over het koken met tahoe, tempe of paddenstoelen.
  • Nieuwe en andere groenten en nieuwe bereidingswijzen. 

Je kan zelf bepalen hoe vaak jij in de week vegetarisch kookt.

Dus je kan ook recepten doorschuiven naar een later moment.

Kortom een en al inspiratie van de lekkerste gerechten uit de Stapelgroene keuken. 

Na deze 4 weken heb je ruim 25 verschillende gerechten gemaakt en heb je een uitstekende basis om voortaan

VAKER VEGETARISCH TE KOKEN!  

wat krijg je iedere week als je
vaker vegetarisch gaat koken?
4 weken
6 nieuwe GErechten
en 1 no waste gerecht of bakgerecht 

wortel in de hoofdrol

Week 1 - WORTEL in de HOOFDROL en Kikkererwten

WORTEL staat in deze 1e week in de hoofdrol. 

  • Je gaat ze roosteren in de oven, als salade bereiden, maar ook in een rosti verwerken en als lekker zoet hapje. 
  • Daarnaast ga je met gedroogde kikkererwten zelf hummus maken en ze ook verwerken in een snel gerecht. 


koken met venkel

Week 2 - VENKEL in de HOOFDROL en Kapucijners 

VENKEL is wat minder bekend, maar echt een hele verrassende groente.

  • Heerlijk als salade, maar ook in de risotto en lekker als hapje met peer. 
  • Je maakt weer een groentenburger, dit keer van zoete aardappel en linzen
  • Je gaat ook aan de slag met kapucijners, waarbij je zelf ook een picalilly gaat maken. Heel erg lekker en supermakkelijk. 
vegetarisch koken met spinazie

week 3 - SPINAZIE in de hoofdrol 

Dit weekmenu heeft een internationaal karakter.

  • De spinazie vinden we terug in een turkse borek en in een pasta met  een pastasaus van cashewnoten. 
  • Met pompoen wordt er een mexicaanse taart met bonen gemaakt en pompoenpannekoekjes.
  • En er staan nog vietnamese groentepannekoekjes met paksoi op het menu
vaker vegetarisch koken

WEEK 4 - WITTE KOOL IN DE HOOFDROL EN SPITSKOOL  

Witte kool wordt vooral verwerkt samen met andere groenten.
  • Er worden hier heerlijke groentensteaks mee gemaakt en een okonomiyaki, een japans gerecht met witte kool en eieren.
  • Van de spitskool maken we een heerlijke vegetarische rendang.  
  • En natuurlijk komt zuurkool ook aan bod in een hartige taart en komt pastinaak ook aan bod 
koken met de seizoenen

Waarom dit het beste menu is! 

  • Alle recepten zijn uitgebreid getest, en al gekookt door heel veel workshopdeelnemers en gezinnen.
  • Er staan volop tips bij om te varieren met de recepten, zodat je het een volgende keer net iets anders kan doen
  • Je leert ook koken met peulvruchten, tahoe, tempeh en paddenstoelen 
  • Je leert hoe je zelf makkelijk groentenburgers kan bakken en bewaren
  • Er is aandacht voor no waste koken
  • De gerechten in de menu's zijn op elkaar afgestemd
  • Er wordt gekookt met groenten van het seizoen, het menu wordt dus aangepast. 


ZIJ zijn enthousiast over Vaker vegetarisch koken !

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Ik ben echt anders gaan koken en heb er ook weer plezier in gekregen! 

Door jouw recepten ben ik anders gaan koken en ik heb er ook veel meer plezier in.

 Ik ben superblij met jouw recepten: Ik volg niet elke dag jouw schema, maar probeer toch 3 à 4 keer per week iets van jouw recepten te maken. Zo heb ik voor het eerst gekookt met kikkererwten, dat had ik nog nooit gedaan. Het was heerlijk. 

Kortom voor mij is het een succes!!

Elianne uit Breda 

Een makkelijke, gezonde en voordelige manier om vegetarisch te leren koken....een aanrader!

De recepten van Stapelgroen zijn lekker, gevarieerd en makkelijk te volgen door de drie stappen opzet. Met de boodschappenlijst ben je in één keer klaar voor de hele week. Doordat er één of meerdere groentes de hoofdrol spelen in die week is het ook nog eens voordelig. 

Een makkelijke, gezonde en voordelige manier om meer vegetarisch te leren koken. Ik kan het iedereen aanraden! 

Yvet uit Apeldoorn
We willen hier meer van ! 

Wauw je weekmenu ziet er super goed en lekker uit!

De Shakshuka en de bloemkoolcurry waren voor ons onbekende recepten.

We hebben ze gemaakt en vonden ze beide erg lekker!

We willen hier zeker meer van.

Ageeth uit Wely 

Wil je wel vegetarisch koken, maar niet iedere dag....

dan is koken met de seizoenen echt iets voor jou

koken met de seizoenen

LIJKT HET JE LEUK OM ANDERE GROENTEN TE ONTDEKKEN?

op zoek naar inspiratie voor nieuwe recepten met GROENTEN van het SEIZOEN?

Benieuwd welke groenten thuishoren in welk seizoen?

Wil je meer genieten van koken en lekker eten?

 

Dan is koken met de seizoenen echt iets voor jou! 

Je krijgt ieder seizoen 15 nieuwe heerlijke recepten met prachtige foto's 

groenten van het seizoen
€ 11,-
€ 7,- per kwartaal en 24,- per jaar 

STAPELGROEN OP KOKEN met de SEIZOENEN - WINTER 

Ontdek hoe fijn het is om te koken met nieuwe groenten van het seizoen. 

Ieder seizoen/kwartaal krijg je in totaal 15 recepten:

  • 12 recepten met 3 groenten van het seizoen
  • 1 bak recept (brood of zoet)
  • 2 lunch recepten/salades
  • 1 groente staat in de hoofdrol en wordt uitgelicht met extra tips en variatiemogelijkheden
  • meer over noten en peulvruchten
  • prachtige receptenkaarten met heerlijke foodfoto's gemaakt door Beate van www.beetjehome.nl


Je kan met deze recepten zelf bepalen hoe vaak je in de week vegetarisch wil eten. Misschien heb je al de nodige vegetarische gerechten en is dit een mooie aanvulling, maar het kan ook een start zijn om op deze manier vaker te gaan koken met groenten van het seizoen.

  • Deze recepten krijg je als online boekje.
  • MAAR deze receptenkaarten zijn zo mooi geworden, dat we ze hebben laten afdrukken, zodat je ze straks in de keuken kan zetten. Hoe gaaf is dat. We houden je op de hoogte als deze te bestellen zijn. 

Ieder kwartaal verschijnen er nieuwe recepten van het seizoen.  Dit is ook als abonnement verkrijgbaar.

En heb je aan het eind van het jaar gewoon 60 nieuwe heerlijke recepten met groenten van het seizoen uitgeprobeerd.

arrow_drop_up arrow_drop_down